fbpx
Image Alt

Blog

ŠRI LANKA: Super cijene iz Zagreba! Akcija!

Evo napokon i jako dobrih cijena i veza (kratko čekanje u Dohi) za Šri Lanku iz Zagreba! Ima dosta letova u prvoj polovici 2018. godine pa navalite dok traje akcija Qatar Airwaysa (letove možete kupovati i direktno na njihovoj stranici). Ovo su neki od najpovoljnijih termina:

 

Kao što sam gore spomenuo, ako vam je lakše sve ove letove (pazite da upisujete navedene termine) možete kupovati na Qatar Airways stranici. Oni upisani u newsletter  dobit će i kontakt vodiča/vozača (osobno provjeren!) koji će za razumnu cijenu ovisno o vašim željama kreirati rutu po ovom prekrasnom otoku (zajedno sa smještajem). Naravno, i ja vam stojim na raspolaganju za savjete budući da sam tamo bio u dva navrata.

Smještaj na Šri Lanki

Na Šri Lanki smještaj vrlo lako možete tražiti u hodu ili ponekad ovisno o ruti rezerviravati preko interneta dan-dva prije nego što stignete na neko mjesto. Svakako bi to bilo dobro napraviti možda za prvih dan dva nakon što stignete na otok. Najčešće ljudi prvu noć provedu u Negombu (vrlo blizu aerodroma u Colombu). Potražite smještaj kakav najbolje odgovara vašim potrebama.

> Pretražite ponudu smještaja

Moja preporuka za Šri Lanku bi bila da svakako odete i do juga jer se u blizini grada Gallea nalazi predivna plaža Unawatuna, a u blizini nje možete rezervirati vrlo povoljno jednu predivnu vilu.

dsc_0589dsc_0568dsc_0592dsc_0576
dsc_0598

dsc_0597

dsc_0677dsc_0678

dsc_0675

dsc_0967dsc_0964