Blog posts

ŠRI LANKA: 314 eura povratne karte iz Zagreba! Termini u 2020. i početkom 2021.!

ŠRI LANKA: 314 eura povratne karte iz Zagreba! Termini u 2020. i početkom 2021.!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Pratite li vi mene uopće na Instagramu!? Zapratite odmah @idemo_putovati. Znam da niste još nikada vidjeli ovako jeftine prilike za Šri Lanku iz Zagreba pa ću vas ostaviti da bacite oko na termine i razmislite o ovom putovanju. Za smještaj na ovom divnom otoku provjerite specijalne Booking ponude. Iskoristite lude prilike:

 


Booking.com

Oni upisani u newsletter  dobit će i kontakt vodiča/vozača (osobno provjeren!) koji će za razumnu cijenu ovisno o vašim željama kreirati rutu po ovom prekrasnom otoku (zajedno sa smještajem). Naravno, i ja vam stojim na raspolaganju za savjete budući da sam tamo bio u dva navrata.

Smještaj na Šri Lanki

Na Šri Lanki smještaj vrlo lako možete tražiti u hodu ili ponekad ovisno o ruti rezerviravati preko interneta dan-dva prije nego što stignete na neko mjesto. Svakako bi to bilo dobro napraviti možda za prvih dan dva nakon što stignete na otok. Najčešće ljudi prvu noć provedu u Negombu (vrlo blizu aerodroma u Colombu). Potražite smještaj kakav najbolje odgovara vašim potrebama.

> Pretražite ponudu smještaja

Moja preporuka za Šri Lanku bi bila da svakako odete i do juga jer se u blizini grada Gallea nalazi predivna plaža Unawatuna, a u blizini nje možete rezervirati vrlo povoljno jednu predivnu vilu.

About the author