Blog posts

SANTORINI: Samo 78 eura povratna u svibnju!

SANTORINI: Samo 78 eura povratna u svibnju!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Santorini zove! Dodatno su pale cijene za termin u svibnju. Moje fotke sa Santorinija, ali i ostalih putovanja, možete potražiti ovdje.

Santorini vas čeka, a kad je u pitanju smještaj proučite ponudu smještaja u mjestima Oia, Fira, Kamari, Perisa… siguran sam da ćete pronaći nešto po svom guštu! No, prvo termini letova iz Venecije (najpovoljniji parking u blizini aerodroma Marco Polo pranaći ćete ovdje:

Javite prijateljima, možda će ih zanimati...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
TwitterBooking.com

Ako ćete smještaj i letove uzimati posebno Usporedite ponudu smještaja bilo gdje u svijetu na najvećoj tražilici hotela, hostela i privatnog smještaja te uštedite – HotelsCombined!

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter, a budući sam se upravo vratio sa Santorinija rado ću vam i odgovoriti na sva pitanja vezana uz posjet ovom predivnom otoku:

Kao što sam već spomenuo, otok je vrlo malen i lako se te brzo obilazi, a najbolja prevozna sredstva su quad ili buggy. Auto se ne isplati iznajmljivati (iako su cijene izuzetno povoljne – info) jer vam jednostavno nije potreban – što zbog veličine otoka, što zbog lakoće parkiranja quada ili buggya gotovo gdje god da poželite. Cijene quadova i buggya po danu (24 sata) u listopadu 2017. u lokalnim agencijama za iznajmljivanje bile su 25-35, odnosno 60-80 eura! I za kraj evo nekoliko mojih fotki sa Santorinija…

About the author