fbpx
Image Alt

Blog

Same u Rimu? Nije problem, iznajmite ‘Instagram dečka’!

Jedna turistička agencija iz Rima nedavno je u svoju ponudu uvrstila i mogućnost obilaska grada s ‘lažnim dečkom’ koji će za vas učiniti što god poželite. Barem kad je u pitanju fotografiranje u raznim pozama ispred najslikovitijih znamenitosti ‘vječnog grada’.

Turu namijenjenu isključivo ženama ‘Insta Boyfriend Rome Private Tour’ kreirala je agencija ‘Roma Experience’ koja nudi i sasvim uobičajene ture razgledavanja Rima, Vatikana i okolice. Kažu da se odlučili u svoju ponudu dodati i ovaj obilazak jer smatraju da nisu svi te sreće u životu poput Instagram modela čiji gotovo svaki korak prate fotografi, a onda iz tisuća ‘opaljenih’ fotografija odabiru tek nekolicinu onih koje će dotjerati višednevnim photoshopiranjem. Sve kako bi se influenceri virtualno predstavili u najsjajnijem izdanju.

Uz privatan automobil vaš ‘trosatni dečko’ / vodič je i profesionalni fotograf koji će bez i jedne riječi negodovanja istrpjeti vaše višesatno poziranje – pa čak i otjerati duge turiste ispred Fontane di Trevi. Sve u cilju što bolje fotke na Instagram feedu, na kojem vam ionako moraju zavidjeti sve prijateljice. Idealan muškarac, zar ne?

Nakon ture, dobit čete i vaše najbolje fotografije kako biste se odmah mogle pohvaliti na društvenim mrežama! Sigurno vas zanima i cijena ovog zadovoljstva! Za svoje trosatno naslikavnje i predstavljanje kao mitske ljepotice ispred antičkih spomenika te vidikovaca izdvojiti čete ‘samo’ 599 eura, a za svaki dodatni sat dodatnih 180 eura! Tko voli nek’ izvoli!