Ryanair akcija: 15% popusta na neke letove iz Zagreba do kraja veljače!

Bliži nam se ‘Black Friday’ pa je očekivano Ryanair već danas krenuo sa svojim akcijama sniženja. Ova Ryanair akcija vrijedi do kraja dana – i ne brinite ako ništa ne pronađete ili ne stignete, bit će ih još ovih dana – ali možda ćete imati sreće i baš vaš termin bude nešto jeftiniji nego proteklih tjedana (i to ne samo zbog ove akcije već i zbog normalne fluktuacije cijena avio karata). Preporučujem da više vremena ‘utrošite’ na pregledavanje ove akcije tek ako već neko vrijeme pratite određeni termin za neku destinaciju.


Kako vam bolje prilike od ove ne bi promakle upišite se na moj newsletter i pridružite preko 18.000 pretplatnika:

Pratimo li se na Instagramu!? Zapratite @idemo_putovati, a najnovije i najzanimljivije informacije doznajte na direktnom kanalu.


Kod konkretne akcije – karte možete kupovati do ponoći 16. studenog 2o23. Razdoblje putovanja mora biti od, a razdoblje putovanja mora biti do 29. veljače 2024. godine. Iz Zagreba možete bookirati 15 destinacija (ako vam ne radi Ryanair web, kupujte preko aplikacije):

Tako su npr. u trenutku objave isplati kupovati termine iz Zagreba za Maltu (koji su neki dan bili preko 100 eura) -npr. 22. – 28. ili 29.12.

Sretno, nadam se da ćete nešto uloviti. Trk na stranice kompanije Ryanair i iskombinirajte nešto! Ryanair je zračni prijevoznik koji obavlja više od 1600 dnevnih letova iz 72 baze, povezujući 189 destinacija u 30 zemalja i upravljajući flotom od više od 300 novih zrakoplova Boeing 737-800.

Instagram

Zanimljive priče i fotke s mojih putovanja pratite na @idemo_putovati Instagramu: