Povratne karte za Lisabon – od 40 eura!

Iskoristite niske cijene letova aviokompanije WizzAir za termine 13.-25.11., 18.-25.11. i 23.-25.11. (leti se iz Budimpešte) i provedite nekoliko dana u Portugalu za stvarno male novce – točnije 39,62 eura ako ste član Wizz Cluba. Ako niste, nište strašno – iznos će biti tek kojih 20-ak eura viši. Trk na WizAir.com i rezervirajte svoj let u spomenutim terminima!

Slika zaslona 2016-08-22 u 10.37.30

Smještaj u Lisabonu

  • Airbnb – Idealno ako želite povoljno iznajmiti stan za vrijeme boravka u Portugalu. Ako se registrirate preko ovog linka ostvarit ćete popust od 30 dolara prilikom prve rezervacije smještaja! Iskoristite popust već u Lisabonu! Naravno, popust se odnosi na svaku prvu rezervaciju preko Airbnb, ne samo u Portugalu! Ne zaboravite se registrirati! ;)

 * * *

Ako trebate debitnu karticu idealnu za putovanja moja je preporuka Payonner prepaid Mastercard kartica koja se, osim za kupnju aviokarata, može koristiti bilo gdje u svijetu za plaćanje u dućanima ili podizanje gotovine na bankomatu. Odlična stvar za sve putnike jer, budući da se radi o prepaid kartici, lako kontrolirate koliko novaca imate na njoj kako bi šteta u slučaju gubitka ili krađe bila minimalna.

Registracijom preko ovog linka ostvarujete bonus od $25 kada na vašem računu bude prvih $100. Zatraži Payoneer i ostvari bonus od $25!

Sviđa ti se sadržaj? Podrži Ivan Bengeri na Patreonu!
Become a patron at Patreon!