fbpx
Image Alt

Blog

Povratna za Šri Lanku – 346 eura!

U studenom otputujte na Šri Lanku i obnovite boju na rajskim plažama te prekrasne zemlje! Odletite kompanijom Saudia Airlines iz Milana do Colomba (a do Milana možete jeftino WizzAir-om iz Budimpešte).

MILAN (MXP) – COLOMBO (CMB) – MILAN (MXP) > 346 eura!

Slika zaslona 2015-08-18 u 12.35.48

Karte kupujte preko Vayame, a ovo su neki od povoljnih termina koje morate upisati:

Svega par eura skupljih letova ima i u drugim terminima. Oni upisani u newsletter (upiši se!) dobit će i kontakt vodiča/vozača (osobno provjeren!) koji će za razumnu cijenu ovisno o vašim željama kreirati rutu po ovom prekrasnom otoku (zajedno sa smještajem). Naravno, i ja vam stojim na raspolaganju za savjete budući da sam tamo bio u dva navrata.

DSC_0738

Smještaj na Šri Lanki:

  • Agoda – Nanese li vas put na Šri Lanku Agoda.com je, kada je smještaj u pitanju, stranica koja će vam biti od velike koristi. U bazi imaju najširu ponudu hotela u Aziji po najboljim cijenama!
  • Booking – Pruža mnoge opcije smještaja (hoteli i hosteli) širom svijeta pa atraktivnim cijenama. Vrlo jednostavno sučelje i mogućnost otkazivanja rezervacija samo 24 sata prije termina čine Booking.com izuzetno popularnim.
  • Airbnb – Sve popularnija platforma vas povezuje s privatnim iznajmljivačima širom svijeta. Ako se registrirate preko ovog linka ostvarit ćete popust od 25 dolara prilikom prve rezervacije smještaja! Naravno, imate li sobu, stan, apartman ili kuću možete se prijaviti kao iznajmljivač te tako popuniti kućni budžet.

Post a Comment