#11 Moj život u Iranu! – Ivan Đogić

Listen on Apple Podcasts

Ivan Đogić nakon dva putovanja u Iran odlučio se preseliti u tu zemlju te se baviti turizmom. U ovom podcastu saznat ćete više o njegovom prvom turističkom projektu u toj zemlji za vrijeme kojeg je upoznao i suprugu Faribu. Kako bi mogao ostati tamo živjeti morali su sklopiti iranski brak, ali postoji kvaka – on je morao postati musliman! Široj je javnosti postao poznat kada je u 2021. godini objavio knjigu “Iran u prezentu”, koju je napisao za vrijeme pandemije koronavirusa kada je odjednom cijeli svijet stao, Iran zatvorio granice te više nije mogao obavljati posao turističkog vodiča. Iako je pretpostavljao da će jednom pisati knjigu o svom životu u Iranu korona ga je na neki način požurila. Ivan je upravo u Hrvatskoj te je to vrijeme iskoristio za mini turneju promocije knjige središnjim dijelom naše zemlje. Još stignete na Ivanova predavanja i predstavljanje knjige. Raspored provjerite na njegovim profilima:

U ovoj epizodi nam se pridružio Krunoslav Gajšek s bloga Perspektive putovanja, / IG @perspektiva,putovanja Ivana smo preispitali kako se postaje muslimanom, kako se danas te kako se nekad živjelo u Iranu, kako se zabavljaju Iranci, slušaju li zapadnu glazbu te gledaju li zapadne filmove, koja je cijena benzina, ima li alkohola, što je tarof, kako se odijevati kao turist u Iranu, budući da nema Booking.com i Airbnb platformi kako pronaći smještaj, mjesta koja ne smijete zaobići, koji mjeseci su idealni za posjetiti Iran…

Gdje slušati podcast?

Osim ovdje, na blogu, Bengeri podcast dostupan je i na svim uobičajenim platformama za slušanje podcasta i audio sadržaja:

Ostavite recenziju

Apple Podcasts recenzije jedan su od najvažnijih čimbenika koji podcastu pomaže da dođe do novih slušatelja. Ako ste uživali u epizodi, odvojite sekundu i ostavite recenziju na Apple Podcasts:

Sviđa ti se sadržaj? Podrži Ivan Bengeri na Patreonu!
Become a patron at Patreon!