Osvojite noćenje u LEGO kući u Danskoj (za 4 osobe)! Evo kako…

Airbnb ponovno daruje! Nakon noćenja u dvorcu grofa Drakule odlučili su ponuditi još jedno noćenje na spektakularnom mjestu – LEGO kući u Danskoj. Novootvorena LEGO kuća u Billundu, koja je već privukla fanove – graditelje svih uzrasta širom svijeta, tako na jednu noć postaje privatno igralište vaše obitelji ili društva. Još jedna odlična stvar – ukoliko pobijedite LEGO pokriva i sve troškove dolaska (aviokarte, smještaj još jednu dodatnu noć u Billundu…)!

> Niste još član Airbnb? Prijavite se preko ovog linka, sudjelujte u natječaju i ostvarite 35 eura popusta na prvu rezervaciju!

Zamislite, u kući je baš sve napravljeno od silnih milijuna legića: fotelje, svjetiljke, budilica, televizor, knjige, čak i mačka! Zainteresirani? Prijava je vrlo jednostavna, sve što morate učiniti je odgovoriti na pitanje: Kad biste imali neograničen broj LEGO kockica, što biste vi i vaša obitelj (ili prijatelji) sagradili?

Oslobodite maštu i udahnite život svojoj najluđoj LEGO viziji. Link za natječaj i prijavu nalazi se ovdje, a ako još niste član Airbnb prijavite se preko ovog linka i ostvarite 35 eura popusta na prvu rezervaciju!

Neka od pravila LEGO kuće i natječaja:
  • prijaviti se možete do 16. studenog.
  • noćenje je 24. studenog 2017.  (2-4 osobe)
  • igra je obavezna!
  • roditeljima se preporučuje da uvijek nose ‘LEGO-otporne’ papuče
  • ako vam nešto u LEGO kući nedostaje – izgradite to sami
  • … i još mnoga druga, proučite ih ovdje!
> Osvojite besplatno noćenje u LEGO kući – PRIJAVA!
Scroll to Top