fbpx
Image Alt

Blog

NEW YORK: Vrlo dobra prilika iz Splita! Proljetni termin!

Pratitimo li se Instagramu? Zapratite @idemo_putovati, a pridružite se i veseloj ekipi putnika u Viber zajednici. Nakon jako dugo vremena evo ponovno termina za New York iz Splita! I još k tome u vremenima kada onima s hrvatskom putovnicom neće trebati viza. Smještaj u ovom terminima već sada možete rezervirati koristeći jednu od specijalnih Booking ponuda. Evo tih termina za New York nakon dugo vremena:

Newsletter

A kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter:

Pošalji
Molim unesite ispravnu email adresu.
Došlo je do pogreške. Pokušajte ponovo.
Hvala! Provjerite Vaš emaii sandučić!
New York Pass
Kada sam bio u New Yorku s frendovima prije smo preko neta uzeli tjedni The New York Pass i moram priznati da smo ga pošetno iskoristili te dosta uštedili. Naravno, ima više opcija pa svatko lako iskombinira što mu najbolje odgovara, ovisno o vremenu u NYC te ambicijama razgledavanja znamenitosti i muzeja. Uključeno je preko 90 atrakcija u NYC (muzeji, hop-on hop-of bus, Empire State…). O čemu se točno radi i što je uključeno proučite ovdje.
Smještaj
Odlučite li se za neki od ovih termina uzimmati letove i smještaj odvojeno preporučujem da za navedene termine proučite ponudu na Bookingu. Booking.com  
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ivan Bengeri (@idemo_putovati)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ivan Bengeri (@idemo_putovati)

Bengeri podcast