fbpx
Image Alt

Blog

NEW YORK: Samo 386 eura iz Splita u lipnju!

Već sam objavljivao termine u 2018. godini za New York iz Splita, ali ovaj je definitivno najpovoljniji do sada. Navalite dok je ova cijena, a što je najbolje – ovo je izuzetno brza veza samo s jednom kratkim presjedanjem:

 

PAKET (letovi + smještaj) < super prilika!

Ovaj termin možete i kupovati u obliku paketa pa ćete tako jednim plaćanjem kupiti avionske karte (sa svim taksama) i smještaj preko Expedia stranice! Ukoliko gornji link ne otvori dobro samo u rubrike upišite navedene datume putovanja u lipnju, za polazak izaberite Splita, a destinaciju – naravno – New York. U prvom koraku, odmah nakon što unesete broj putnika, ponudit će vam se odabir smještaja – na izbor imate pregršt hotela i hostela, a na vama je da izaberete onaj koji lokacijom, recenzijom (pročitajte ih ovdje) te budžetom najbolje odgovara vašim zahtjevima i potrebama.

Nakon što odaberete smještaj idući je korak odabir letova a tu nemate što razmišljati jer su najpovoljniji kompanijom SAS te ako dovoljno dobro reagirate bit će vam prvi na popisu, a uz njih će stajati iznos od 0 eura. Dakle, nema nikakve nadoplate:

[ssba-buttons]

Kada sam bio u New Yorku s frendovima prije smo preko neta uzeli tjedni The New York Pass i moram priznati da smo ga pošetno iskoristili te dosta uštedili. Naravno, ima više opcija pa svatko lako iskombinira što mu najbolje odgovara, ovisno o vremenu u NYC te ambicijama razgledavanja znamenitosti i muzeja. Uključeno je preko 90 atrakcija u NYC (muzeji, hop-on hop-of bus, Empire State…). O čemu se točno radi i što je uključeno proučite ovdje.

Viza za SAD

Ukoliko vas i to zanima (a trebalo bi vas jako, ako je nemate) pročitajte moje iskustvo s američkom vizom! :P

Smještaj

Ako se odlučite za neki od ovih termina za smještaj (ako nemate nikoga u SAD) vam preporučujem da za navedene termine proučite ponudu na HotelsCombined, tražilici Trivago ili potražite nešto na Airbnb! Registrirajte se preko ovog linka i ostvarite 35 eura popusta na prvu rezervaciju preko Airbnb!

 

Newsletter

Kako vam slične prigode ubuduće ne bi promakle prijavite se na moj newsletter: