NEW YORK: 294 eura povratne iz Zagreba! Jesenski termini!

Pratimo li se na Instagramu!? Zapratite @idemo_putovati.

Nakon što sam neki dan donio ljetne termine po sličnim cijenama, upravo je iskočilo je nekoliko izvrsnih prilika za putovanje u New York na jesen 2022. godine kompanijom Air Serbia. Moguće je da se radi o error fare, dakle – grešci nastaloj pri formiranju cijene te će možda uskoro porasti. Kupujte brzo ako vam odgovara koji od termina. Za sada preko stranice MyTrip vidim da su najniže cijene. Sretno u svakom slučaju!

Smještaj u ovim terminima možete rezervirati koristeći jednu od specijalnih Booking ponuda. Evo spomenutih termina za New York (sada kada za hrvatske državljane više ne trebaju vize, već samo ESTA obrazac za ulazak u SAD):

  •  

Ovo zasigurno nisu svi termini, ostalo pretražujte ovdje. Napominjem – pretpostavljam da se radi o error fare pa cijene uskoro možda više neće biti kao gore navedene.

Newsletter

Kako vam ovakve prilike ne bi promakle upišite se na moj newsletter i pridružite preko 18.000 pretplatnika.

Instagram

Zanimljive priče i fotke s mojih putovanja pratite na @idemo_putovati Instagramu:

New York Pass

Kada sam bio u New Yorku s frendovima prije smo preko neta uzeli tjedni The New York Pass i moram priznati da smo ga pošetno iskoristili te dosta uštedili. Naravno, ima više opcija pa svatko lako iskombinira što mu najbolje odgovara, ovisno o vremenu u NYC te ambicijama razgledavanja znamenitosti i muzeja. Uključeno je preko 90 atrakcija u NYC (muzeji, hop-on hop-of bus, Empire State…). O čemu se točno radi i što je uključeno proučite ovdje.

Smještaj

Odlučite li se za neki od ovih termina uzimmati letove i smještaj odvojeno preporučujem da za navedene termine proučite ponudu na Bookingu. Booking.com

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivan Bengeri (@idemo_putovati)

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivan Bengeri (@idemo_putovati)

Bengeri podcast

Scroll to Top