fbpx
Image Alt

Blog

NEW YORK: 288 eura povratne karte u 2022. godini! Letovi iz Trsta!

Pratitimo li se Instagramu? Zapratite @idemo_putovati, a za sve informacije u vezi trenutnih propisa za putovanje u razne zemlje pridružite se ekipi putnika u Viber zajednici. Pronašao sam nekoliko divnih termina i cijena za New York (JFK) tijekom 2022. godine iz Trsta.. Smještaj u ovim terminima već sada možete rezervirati koristeći jednu od specijalnih Booking ponuda. Navalite, ako vam odgovaraju datumi i zračna luka polaska (sada kad nema više vize, već samo ESTA obrazac za ulazak u SAD):

Ovo su samo neki od termina, ostale pretražujte ovdje. Na putu do JFK aerodroma imate samo kratko presjedanje u Rimu.

Instagram

Zanimljive priče i fotke s mojih putovanja pratite na @idemo_putovati Instagramu:

Kada sam bio u New Yorku s frendovima prije smo preko neta uzeli tjedni The New York Pass i moram priznati da smo ga pošetno iskoristili te dosta uštedili. Naravno, ima više opcija pa svatko lako iskombinira što mu najbolje odgovara, ovisno o vremenu u NYC te ambicijama razgledavanja znamenitosti i muzeja. Uključeno je preko 90 atrakcija u NYC (muzeji, hop-on hop-of bus, Empire State…). O čemu se točno radi i što je uključeno proučite ovdje.

Newsletter

A kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter:

Pošalji
Molim unesite ispravnu email adresu.
Došlo je do pogreške. Pokušajte ponovo.
Hvala! Provjerite Vaš emaii sandučić!

Smještaj

Odlučite li se za neki od ovih termina uzimmati letove i smještaj odvojeno preporučujem da za navedene termine proučite ponudu na Bookingu ili potražite nešto na Airbnb! Registrirajte se preko ovog linka i ostvarite do 35 eura popusta na prvu rezervaciju preko Airbnb! Booking.com

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivan Bengeri (@idemo_putovati)

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivan Bengeri (@idemo_putovati)

Moj smještaj u New Yorku

Za smještaj u New Yorku preporučujem Explore hotel and hostel (osobno provjereno! Ali možete i pročitati i recenzije) u Union City, NJ. Izvrstan hostel koji vas neće razočarati uslugom ni cijenom! Udaljen je dvije minute hoda od stajališta autobusa koji će vas za svega 3 dolara (10-min vožnja), kroz Lincoln tunel, odvesti do srca Manhattana. Ovo je mnogo jeftinija opcija nego smještaj na samom Manhattanu! Dakle, za jeftiniji smještaj u New Yorku odaberite Union City. Zanima li vas najam automobila u SAD o cijenama se informirajte ovdje.

Bengeri podcast