fbpx
Image Alt

Blog

NAPULJ: Samo 20 eura povratne karte! Letovi iz Hrvatske!

Pratimo li se na Instagramu!? Zapratite @idemo_putovati, a najaktualnije informacije u vezi situacije s putovanjima doznajte u krugu ekipe putnika u Viber zajednici. Ponovno je iskočilo nekoliko povoljnih, jesenskih termina za izlet u Napulj s polaskom iz Zadra! Posjetite grad u kojem je ‘izumljena’ pizza, (ja sam izvrsnu jeo baš u Napulju u Pizzeriji ‘Sorbillo’). Uz Napulj i Pompeje divna je prilika ovo za posjetiti otok Capri i Amalfijsku obalu. Smještaj u ovim terminima možete rezervirati ovdje. Evo trenutno najpovoljnijih termina:

  •  

Ostale termine iz Zadra pretražujte ovdje, a slobodno možete i pregledati termine iz Zagreba (direktni letovi koji kreću krajem godine). Letove možete kupovati i direktno na stranici Ryanair-a.

Bengeri podcast

Smještaj u Napulju

Moja je preporuka malen boutique hotel s tek nekoliko soba u samom srcu stare jezgre grada: Sotto Le Stelle.  (vrlo blizu je i Pizzerija Sorbillo, na 5 min laganog hoda duž ulicu – no, pripremite se da ćete za stol na ulici pred restoranom čekati i više od sat vremena. Ne brinite, cijelo iskustvo je zapravo lijepo, a pozivanje gostiju u restoran pravi doživljaj. Ostale hotele možete provjeriti i cijene usporediti na HotelsCombined tražilici. Booking.com

Newsletter

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter:

Pošalji
Molim unesite ispravnu email adresu.
Došlo je do pogreške. Pokušajte ponovo.
Hvala! Provjerite Vaš emaii sandučić!