Blog posts

MAROKO: 34 eura povratna karta! Ultra last minute!

MAROKO: 34 eura povratna karta! Ultra last minute!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Let za Agadir je iz Budimpešte, a najjeftiniji parking u blizini aerodroma (s transferom) pronaći ćete na ovoj stranici. Agadir je uz obalu i idealna polazišna točka za istraživanje Maroka (do Marrakecha je 3 sata vožnje – rezervirajte rent-a-car). Zanima li vas termin – požurite, jer nema puno još karata po ovim cijenama. Prva cijena je za članove WizzCluba (30 eura godišnje članarine) dok je druga regularna. Uz to, danas je i dodatnih 20% popusta za članove kluba. Pokušajte se prilagoditi i uloviti super last minute ponudu u ovom terminu:

 

> Letovi za Maroko iz HrvatskeBooking.com

Za smještaj u Maroku preporučujem da usporedite cijene i potražite nešto što vam najbolje odgovara na tražilici HotelsCombined. Alternativno smještaj možete pregledavati i na Trivago. Recenzije i komentare na hotele i hostele u Maroku pročitajte ovdje.

U Maroku na izbor imate i odličnih Airbnb smještaja, a ako još niste član – učlanite se preko ovog linka i ostvarite 35 eura popusta na prvu rezervaciju! O cijenama najma automobila u zemlji informirajte se ovdje.

Kako vam slične prigode ubuduće ne bi promakle prijavite se na moj newsletter:

About the author