MALDIVI: Odlične prilike iz Zagreba u prosincu 2021. godine!

Pratimo li se na Instagramu!? Zapratite @idemo_putovati. Što kažete na Maldive kada se, nadam se, napokon smiri ova situacija? Cijene su vrlo dobre za polazak iz Zagreba, a što se nudi od smještaja u tom terminu već sada bacite oko na ove specijalne Booking ponude. Leti se kompanijom Qatar Airways (presjedanje u Dohi):

Ovo su trenutno najpovoljniji termini, ostale pretražujte ovdje. Naravno, pretraživati i kupovati karte možete i direktno na stranicama kompanije Qatar Airways.

Bengeri podcast

Newsletter

Kako vam slične informacije o jeftinim aviokartama za Maldive i druge destinacije ne bi promakle preporučujem da se upišete na moj newsletter: [mkdf_elements_holder_item item_padding=”0 0 0 0px” item_padding_769_1024=”0 17% 10px 0″ item_padding_681_768=”0 0 15px 0″ item_padding_680=”0 0 20px 0″][vc_empty_space height=”2px”][vc_aweber list=”2021347″ width=”300px” height=”280px” padding=”1px” email_validation_msg=”Molim unesite ispravnu email adresu.” error_message=”Došlo je do pogreške. Pokušajte ponovo.” success_message=”Hvala! Provjerite Vaš emaii sandučić!”][vc_aweber_name_field placeholder=”Vaše ime…” width=”100%”][vc_aweber_email_field placeholder=”Vaš email…” width=”100%”][vc_aweber_submit_button text=”Pošalji” type=”navy” size=”big” width=”100px” text_color=”#ffffff” el_class=”primary-color”][/vc_aweber][/mkdf_elements_holder_item]

Smještaj

Alternativno, pristupačne cijene smještaja na Maldivima pretražujte na Hotelscombined, a recenzije i fotografije smještaja proučite ovdje. Smještaj možete pretražiti i recenzije pročitati na Tripadvisor. Booking.com

Podrži

Podupiranjem mojih projekata na ovaj način direktno pridonosite kvaliteti sadržaja u podcastu, blogu i društvenim mrežama. Naravno, i količini ideja/prijedloga za putovanja koje svakodnevno već godinama objavljujem!