Blog posts

MALDIVI: 491 euro povratne u ožujku! Iz Ljubljane i Beograda

MALDIVI: 491 euro povratne u ožujku! Iz Ljubljane i Beograda

Aviokarte, Jeftina putovanja

Pronašao sam dva vrlo dobra termina za Maldive s polaskom iz Ljubljane u ožujku iduće godine. Kad je smještaj u pitanju u ovim terminima bacite oko na ove specijalne Booking ponude. Ovih letova ima i iz Beograda, no krenimo s onima iz Ljubljane jer su povoljniji:

 

Kao što vidite u ovim terminima imate presjedanje u Beogradu te iako biste očekivali da bi polazak iz Beograda mogao biti jeftiniji to nije tako, no nekima je ili Beograd više ili samo žele jedno presjedanje manje te na kraju brže stići do konačne destinacije – predivnih Maldiva. Evo i veza na spomenute letove iz Beograda:


Booking.com


Ukoliko želite sve (letove i smještaj) rješiti jednim plaćanjem najbolje da željeni smještaj, a potom i letove uzmete preko stranice Expedia, samo upišite gore spomenute datume. Ovi paketi često znaju biti povoljniji od opcije kada uzimate letove i smještaj posebno.

Javite prijateljima, možda će ih zanimati...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Alternativno, pristupačne cijene smještaja na Maldivima pretražujte na Hotelscombined, a recenzije i fotografije smještaja proučite ovdje. Smještaj možete pretražiti i na Trivago.

Kako vam slične informacije o jeftinim aviokartama za Maldive i druge destinacije ne bi promakle preporučujem da se upišete na moj newsletter:

Tražite savršen poklon za putnike?

Ima li boljeg poklona za istinskog putnika od personalizirane karte Europe ili svijeta na kojoj mogu izgrebati zemlje koje su do sada proputovali? Osim avionske karte – teško! Narudžbe zaprimljene do 11h šalju se isti dan i kod vas su sljedeći radni dan. VIŠE INFORMACIJA…

Naruči odmah!

About the author