Blog posts

LONDON: Samo 19 eura povratne karte! Listopad!

LONDON: Samo 19 eura povratne karte! Listopad!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Evo opet ludih prilika za London ove jeseni! Letovi su iz Ljubljane, a cijene i više nego odlične! Za smještaj u ovim terminima već sada bacite oko na specijalne Booking ponude! Leti se kompanijom WizzAir, pa tako prva cijena vrijedi za članove WizzCluba (30 eura godišnja članarina), dok je druga regularna. Povoljan parking u blizini aerodroma pronađite ovdje. Požurite, jer nema puno karti po ovim cijenama:

 

Booking.com

Javite prijateljima, možda će ih zanimati...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

LONDON: Najpovoljniji termini iz Hrvatske!

Ukoliko želite sve (letove i smještaj) rješiti jednim plaćanjem najbolje da željeni smještaj, a potom i letove uzmete preko stranice Expedia. Ovi paketi često znaju biti povoljniji od opcije kada uzimate letove i smještaj posebno.

Ako ćete uzimati odvojeno izuzetno povoljne cijene hotela u Londonu, zajedno sa recenzijama smještaja, možete pronaći ovdje. Alternativno smještaj možete pretražiti na Trivago. Na kartama za London Eye možete uštedjeti ako ih kupite online unaprijed, a isto vrijedi i za London Pass, paketu za razgledavanje posebno prilagođenog za posjetitelje koji ostaju svage nekoliko dana. Omogućava turistima da posjete mnoge znamenitosti i pritom uštede novac, vrijeme i stres. Što je točno uključeno pročitajte ovdje.

Newsletter

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle prijavite se na moj newsletter:

About the author