Blog posts

LONDON: Samo 0,02 eura povratna karta! Nevjerojatna cijena!

LONDON: Samo 0,02 eura povratna karta! Nevjerojatna cijena!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Nakon neki dan objavljenih ludih cijena za London iz Ljubljane (samo 19 eura povratne karte) evo sada i nešto još luđe, iz kategorije – vjerovali ili ne. Povratne karte za Londog za samo 0,02 eura (dva centa) iz Beča. I prvo – jedan dobronamjeran savjet. Cijena je smiješna i sigurno neće dugo. Ako vam odgovara – kupujte odmah, a ne ispitujte tko ide s vama. Ukratko, ne trošite vrijeme jer sigurno nećete propasti ako vam slučajno put i propadne. Cijena povratne karte za London je 2 centa. :D

UPDATE: Kako im zbog navale pada stranica (Vueling.com) probajte i preko ovog linka.

Ako vam preko linka ne povuće odmah sve parametre putovanja na Vueling stranicama samo unesite spomenute datume (9. – 15.8. ili vikend 11.-13.8), za polazak Vienna, a destinacija Gatwick. Ovako to treba izgledati: Za smještaj u ovom terminu bacite oko na specijalnu Booking ponudu! Odgovara li vam termin? Pa i da ne odgovara, ako ga propustite nećete žaliti za dva centa! :)

> Povoljni letovi za London iz drugih hrvatskih radova!

Booking.com

Javite prijateljima, možda će ih zanimati...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Ukoliko želite sve (letove i smještaj) rješiti jednim plaćanjem najbolje da željeni smještaj, a potom i letove uzmete preko stranice Expedia. Ovi paketi često znaju biti povoljniji od opcije kada uzimate letove i smještaj posebno. Ako ćete uzimati odvojeno izuzetno povoljne cijene hotela u Londonu, zajedno sa recenzijama smještaja, možete pronaći ovdje. Alternativno smještaj možete pretražiti na Trivago. Na kartama za London Eye možete uštedjeti ako ih kupite online unaprijed, a isto vrijedi i za London Pass, paketu za razgledavanje posebno prilagođenog za posjetitelje koji ostaju svage nekoliko dana. Omogućava turistima da posjete mnoge znamenitosti i pritom uštede novac, vrijeme i stres. Što je točno uključeno pročitajte ovdje.

Newsletter

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle prijavite se na moj newsletter:

About the author