LONDON: Od 33 eura povratne u lipnju! Letovi iz Rijeke (Krk)!

Pratimo li se Instagramu? Zapratite @idemo_putovati! Eto novih prilika za London – iz Rijeke! Na izbor imate više izuzetno povoljnih termina u lipnju 2022. godine!

Za smještaj u Londonu u bilo kojem od ovih termina bacite oko na specijalne ponude smještaja. A ako želite da vaš izlet u London bude istinski low budget provjerite i moje preporuke za jeftin smještaj i klopu u Londonu. Ovo su trenutno najpovoljniji termini u lipnju:

Ostale termine iz Rijeke, ali i drugih hrvatskih gradova – pretražujte ovdje. Karte možete kupovati i direktno na stranicama kompanije Ryanair – sigurniji ste ako nešto krene po zlu (otkazivanje leta i sl.). Poslušajte i epizodu podcasta na temu low budget izleta u London:

Newsletter

Kako vam ovakve prilike ne bi promakle upišite se na moj newsletter i pridružite preko 18.000 pretplatnika.

Instagram

Smještaj

Izuzetno povoljne cijene hotela u Londonu, zajedno sa recenzijama smještaja, možete pronaći ovdje.

Na kartama za London Eye možete uštedjeti ako ih kupite online unaprijed, a isto vrijedi i za London Pass, paketu za razgledavanje posebno prilagođenog za posjetitelje koji ostaju svage nekoliko dana. Omogućava turistima da posjete mnoge znamenitosti i pritom uštede novac, vrijeme i stres. Što je točno uključeno pročitajte ovdje.

Booking.com
Scroll to Top