LONDON: 24.-31. prosinac! Luda cijena za letove i smještaj!

Evo još jedne super prilike koja vrijedi samo danas (točnije – još samo dva sata) jer WizzAir danas ima akciju -20% na sve letove, pa tako i ovaj iz Ljubljane.

 

Za one koji ne žele uzimati odvojene letove i smještaj stavio sam ovaj paket koji uključuje letove i smještaj što je vrlo povoljna kombinacija. Nakon odabira smještaja koji zadovoljava vaše potrebe i uklapa se u budžet izabirete letove (već spomenuti WizzAir):

> PAKET: Let + smještaj (24. – 31.12.) – od 195€

Ukoliko stranica Expedia ne ‘ulovi’ dobro termine letova ne brinite, samo upišite na stranicu ove datume te naznačite da je polazak iz Ljubljane, a destinacija London. Naravno, ne zaboravite i navesti broj putnika (cijena u nastavku je po osobi).

[ssba-buttons]

Na kartama za London Eye možete uštedjeti ako ih kupite online unaprijed, a isto vrijedi i za London Pass, paketa za razgledavanje posebno prilagođenog za posjetitelje koji ostaju svage nekoliko dana. Omogućava turistima da posjete mnoge znamenitosti i pritom uštede novac, vrijeme i stres. Što je točno uključeno pročitajte ovdje.

Izuzetno povoljne cijene hotela u Londonu, zajedno sa recenzijama smještaja, možete pronaći ovdje. Alternativno smještaj možete pretražiti na Trivago. Alternativno, smještaj možte pretraživati i na tražilici hotela i hostela – Hotelscombined.

Newsletter

Kako vam slične prigode ubuduće ne bi promakle prijavite se na moj newsletter:

Scroll to Top