Blog posts

LONDON: 24.-31. prosinac! Luda cijena za letove i smještaj!

LONDON: 24.-31. prosinac! Luda cijena za letove i smještaj!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Evo još jedne super prilike koja vrijedi samo danas (točnije – još samo dva sata) jer WizzAir danas ima akciju -20% na sve letove, pa tako i ovaj iz Ljubljane.

 

Za one koji ne žele uzimati odvojene letove i smještaj stavio sam ovaj paket koji uključuje letove i smještaj što je vrlo povoljna kombinacija. Nakon odabira smještaja koji zadovoljava vaše potrebe i uklapa se u budžet izabirete letove (već spomenuti WizzAir):

> PAKET: Let + smještaj (24. – 31.12.) – od 195€

Ukoliko stranica Expedia ne ‘ulovi’ dobro termine letova ne brinite, samo upišite na stranicu ove datume te naznačite da je polazak iz Ljubljane, a destinacija London. Naravno, ne zaboravite i navesti broj putnika (cijena u nastavku je po osobi).

Javite prijateljima, možda će ih zanimati...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Na kartama za London Eye možete uštedjeti ako ih kupite online unaprijed, a isto vrijedi i za London Pass, paketa za razgledavanje posebno prilagođenog za posjetitelje koji ostaju svage nekoliko dana. Omogućava turistima da posjete mnoge znamenitosti i pritom uštede novac, vrijeme i stres. Što je točno uključeno pročitajte ovdje.

Izuzetno povoljne cijene hotela u Londonu, zajedno sa recenzijama smještaja, možete pronaći ovdje. Alternativno smještaj možete pretražiti na Trivago. Alternativno, smještaj možte pretraživati i na tražilici hotela i hostela – Hotelscombined.

Newsletter

Kako vam slične prigode ubuduće ne bi promakle prijavite se na moj newsletter:

About the author