Blog posts

KUBA: 300 eura povratne! Last minute iz Munchena!

KUBA: 300 eura povratne! Last minute iz Munchena!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Znam da mnogi stripljivo čekaju dobre cijene za Kubu! Evo ih napokon iz Munchena, do kojeg možete povoljno GoOpti prijevozom ili autobusom. U ovim terminima za smještaj na Kubi svakako provjerite specijalne Booking ponude.

U veljači 2012. istraživao sam Kubu – nekoliko dana Havane, put za Vinales i miris cigara, farma aligatora (probajte meso – meni je izvrsno!) na putu do predivnog Trinidada, Che Guevarin mauzolej u Santa Clari, a na kraju još i par dana uživanja u All Inclusive (AI) aranžmanu u hotelu uz predivne plaže Varadera (koji baš i nema veze s ostatkom Kube, ali su plaže divne). Kad se sjetim, ide mi se odmah nazad! Bacite oko na ove termine, a ja ću još razmisliti:

 

Booking.com

Ukoliko želite sve (letove i smještaj) rješiti jednim plaćanjem najbolje da željeni smještaj, a potom i letove uzmete preko stranice Expedia. Samo upišite gore spomenute datume, polazak za Havanu iz Zagreba. Ovi paketi često znaju biti povoljniji od opcije kada uzimate letove i smještaj posebno.

> Trenutno najpovoljniji termini za Kubu iz Hrvatske!

Javite prijateljima, možda će ih zanimati...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter
Ako ćete uzimati odvojeno za smještaj na Kubi preporučujem da usporedite cijene i potražite nešto što vam najbolje odgovara na tražilici HotelsCombined. Alternativno smještaj možete pregledavati i na Trivago. Kako vam ubuduće ovakve prilike ne bi promakle upišite se na moj newsletter:

About the author