Blog posts

ISLAND: Od samo 43 eura povratne! Polarna svjetlost – prilike!

ISLAND: Od samo 43 eura povratne! Polarna svjetlost – prilike!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Nakon na sam Božić objavljenih prilika iz Zagreba evo ponovno sada totalno ludih cijena za Island i Auroru Borealis u 2019. godini. Ako termini odgovaraju ne čekajte dugo – karte kupujte odmah, a za smještaj odaberite jednu od primamljivih ponuda smještaja. Letovi su iz Beča kompanijom WizzAir, a prva cijena vrijedi za članove WizzCluba (30 eura godišnja članarina), dok je druga regularna. Najjpovoljniji parking u blizini aerodroma s besplatnim transferom pronaći ćete ovdje. Navalite:

Booking.com

Javite prijateljima, možda će ih zanimati...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

O cijenama najma vozila na Islandu informirajte se ovdje.

Smještaj na Islandu

Ako se odlučite za kupnju karata odvojeno preporučujem da za smještaj na Islandu proučite ponudu na HotelsCombined za tražene termine. Alternativno smještaj možete pretraživati i na Trivago. Recenzije i fotografije korisnika smještaja pogledajte ovdje.

Newsletter

Kako vam slične ponude ne bi promakle – upište se na moj newsletter:

Tražite savršen poklon za putnike?

Ima li boljeg poklona za istinskog putnika od personalizirane karte Europe ili svijeta na kojoj mogu izgrebati zemlje koje su do sada proputovali? Osim avionske karte – teško! Narudžbe zaprimljene do 11h šalju se isti dan i kod vas su sljedeći radni dan. VIŠE INFORMACIJA…

 Naruči odmah!

About the author