fbpx
Image Alt

Blog

FILIPINI: Dvije prilike iz Zagreba u 2018. godini!

Znam da su Filipini želja mnogima pa evo dva zgodna termina za one kojima odgovara putovanje u ožuju iduće godine. Letovi su kompanijom Qatar Airways i u oba smjera imate tek kratko (2-3h) presjedanje u Dohi. Naravno, ima jeftinijih letova iz npr. Venecije, ali ima ukupno dva presjedanja u svakom smjeru i put je ukupno gotovo desetak sati duži, a dok uračunamo da treba i doći do Venecije smatram da su ove cijene iz Zagreba vrlo dobre. NIsu savršene, ali nisu ni za odaciti! Bacit oko i na ove ideje te cijene smještaja (ja sam stavio Boracay – budući je to jedan od vrlo popularnih, ali i predivnih otoka, naravno – vi u sklopu ovog putovanja možete posjetiti i više otoka, koje ću kasnije spomenuti, te iskombinirate kako vam najbolje odgovara:

 

Za putovanje po Filipinima preporučam njihovu vrlo dobru i povoljnu kompaniju Cebu Pacific, a od zanimljivih i lijepih otoka Boracay, Palawan, Coron, Cebu, Bohol, Bantayan, Malapascua… Na svakom od tih lokacija možete cijene smještaja provjeriti ovdje. Alternativno smještaj možete pretraživati i na Trivago.

VIDEO: SNIMKE FILIPINA ZBOG KOJIH ĆETE ODMAH TRAŽITI AVIO KARTE!

Hrvatskim državljanima za boravak do 30 dana na Filipinima nije potrebna viza! U Manili se ne trebate predugo zadržavati, ali budući da tamo dolazite te ćete u dolasku ili odlasku trebati prenoćiti evo moje preporuke gdje potražiti smještaj.

Kako vam slične prilike ne bi slučajno promakle upišite se na moj newsletter: