fbpx
Image Alt

Blog

FILIPINI: Samo 301 euro povratna iz Frankfurta!

Evo jedne super ponude za sve one koji prate stranicu, a žive u Njemačkoj! Izvrsna prilika za Filipine (Manila) u siječnju iz Frankfurta:

 

Ukoliko želite sve (letove i smještaj) rješiti jednim plaćanjem najbolje da željeni smještaj, a potom i letove uzmete preko stranice Expedia. Ovi paketi često znaju biti povoljniji od opcije kada uzimate letove i smještaj posebno. Predlažem da ovdje upišete neki od gore željenih datuma putovanja (to su najpovoljniji iz Zagreba) te potom odaberete smještaj te letove > Odabir paketa!

Ako ćete do još nekog otoka za putovanje po Filipinima preporučam njihovu vrlo dobru i povoljnu kompaniju Cebu Pacific, a od zanimljivih i lijepih otoka osim Boracaya tu su redom Palawan, Coron, Cebu, Bohol, Bantayan, Malapascua… Na svakom od tih lokacija možete cijene smještaja provjeriti ovdje. Alternativno smještaj možete pretraživati i na Trivago.

VIDEO: SNIMKE FILIPINA ZBOG KOJIH ĆETE ODMAH TRAŽITI AVIO KARTE!

Hrvatskim državljanima za boravak do 30 dana na Filipinima nije potrebna viza!

Kako vam slične prilike ne bi slučajno promakle upišite se na moj newsletter! A rado ću vam i najbrže tamo odgovoriti na sva eventualna pitanja u vezi smještaja, transporta ili slično na Boracayu i ostatku Filipina: