Blog posts

DUBAI: Božić? Evo termina iz Zagreba!

DUBAI: Božić? Evo termina iz Zagreba!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Zgodna prilika za one koji se u vrijeme praznika žele malo maknuti iz Hrvatske. Dubai je uvijek dobra opcija pa zašto ne tamo provesti Božić i kraj 2017. godine. Istaknute cijene vrijede za direktne letove kompanijom Emirates (naravno da letove možete kupovati direktno na stranicama aviokompanije). Vidjet ćete da ima i jeftinijih opcija, ali sa presjedanjem – na vama je (istaknute cijene su cijene direktnih letova iz Zagreba):

 

Želite li jednim plaćanjem rješiti i karte i smještaj (a usput i dobiti neki popust jer uzimate sve zajedno) neke od ovih datuma putovanja te naravno relaciju (Zagreb – Dubai) te broj putnika upišite na Expedia stranicu. Nakon pretraživanje odabirete željeni smještaj, a potom i letove.

Javite prijateljima, možda će ih zanimati...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Tražite savršen božični poklon za putnike?

A kako nam se bliže vrijme darivanja evo i idelnog poklona za putnike! Ima li boljeg božićnog poklona za istinskog putnika od personalizirane karte Europe ili svijeta na kojoj mogu izgrebati zemlje koje su do sada proputovali? Osim avionske karte – teško! Narudžbe zaprimljene do podneva šalju se isti dan i kod vas su sljedeći radni dan. VIŠE INFORMACIJA…

 

NARUČI ODMAH!

SMJEŠTAJ

Ukoliko žete uzimati odvojeno usporedite ponudu smještaja na najvećoj tražilici hotela, hostela i privatnog smještaja te uštedite – HotelsCombined! Alternativno smještaj možete pretraživati i na Trivago.

Newsletter

About the author