fbpx
Image Alt

Blog

BORACAY: Raj na Filipinima vas čeka! Let iz Zagreba!

Znam da su Filipini na listi mnogih pa evo napokon dobrih prilika iz Zagreba. Boracay je predivan otok, a White Beach je meni jedna od najljepših plaža na kojoj sam bio. Pijesak je božanstven! Ima više termina različitog trajanja pa možete birati želite li uživati i odmor provesti samo na Boracayu ili želite posjetiti još neki otok. Neka vas ne zbuni cijena i vrijeme putovanja (presjedanja su minimalna, a ne vjerujem da je moguće s manje od dva presjedanja stići iz Zagreba do tamo), vjerujte mi – teško da ćete iz Zagreba, ali i okolnih aerodroma naći bolju priliku za Boracay.

Kako je Boracay izuzetno malen otok – nema ni aerodroma već postoje dva na obližnjem otoku – a u ovom putovanju vi dolazite na aerodrom Caticlan onaj koji je odmah do otoka Boracaya. Sve je to uhodano odmah pri izlasku s malenog aerodroma lako ćete dogovoriti prevoz. Za sve informacije slobodno me kontaktirajte, ipak sam na Boracayu bio tri puta – toliko je dobar! :) Evo termina:

 

 Booking.com

Ukoliko želite sve (letove i smještaj) rješiti jednim plaćanjem najbolje da željeni smještaj, a potom i letove uzmete preko stranice Expedia. Ovi paketi često znaju biti povoljniji od opcije kada uzimate letove i smještaj posebno. Predlažem da ovdje upišete neki od gore željenih datuma putovanja (to su najpovoljniji iz Zagreba) te potom odaberete smještaj te letove > Odabir paketa!

Ako ćete do još nekog otoka za putovanje po Filipinima preporučam njihovu vrlo dobru i povoljnu kompaniju Cebu Pacific, a od zanimljivih i lijepih otoka osim Boracaya tu su redom Palawan, Coron, Cebu, Bohol, Bantayan, Malapascua… Na svakom od tih lokacija možete cijene smještaja provjeriti ovdje.

VIDEO: SNIMKE FILIPINA ZBOG KOJIH ĆETE ODMAH TRAŽITI AVIO KARTE!

Hrvatskim državljanima za boravak do 30 dana na Filipinima nije potrebna viza!

Kako vam slične prilike ne bi slučajno promakle upišite se na moj newsletter! A rado ću vam i najbrže tamo odgovoriti na sva eventualna pitanja u vezi smještaja, transporta ili slično na Boracayu i ostatku Filipina: