BLACK FRIDAY: Danas Expedia nudi do 75% popusta na hotele!

Budući je danas Black Friday’očekujte još koju objavu s ludim popustima na aviokarte i hotele. Krećemo s Expediom jednom od najpoznatijih stranica za bookiranje smještaja i letova.

 

Na engleskoj stranici Expedie samo danas uz promo kod IEBLACKFR75 možete ostvariti do 75% posto popusta na smještaju. Hotela na izbor ima u mnogim gradovima, a koliko sam uspio vidjeti većina ih je na nekih 50% popusta. Vouchrom IEHOLIDAY40 možete dobiti još dodatnih 40 eura popusta na odabrane hotele. Sve informacije o akcijama i hotelima pronaći ćete ovdje.

Također, na njemačkoj stranici Expedie samo danas uz promo kod DEBLACKFR75 možete ostvariti do 75% popusta na hotele, a vouchrom DEHOLIDAY40 možete dobiti još dodatnih 40 eura popusta na odabrane hotele. Sve informacije o akcijama i hotelima pronaći ćete ovdje.

Bacite oko i na ove super prilike za ‘pakete’ (karte + hoteli) za mnoge destinacije (kod je DEBLACKFR600):

 

[ssba-buttons]

Dakle, spremate li se uskoro na putovanje i trebate smještaj bacite oko na Expediu i njihovu današnju akciju, a kako vam informacije o sličnim akcijama ubuduće ne bi promakle prijavite se na moj newsletter:

Scroll to Top