BARCELONA: Samo 90 eura povratne iz Zagreba! Proljeće!

Pronašao sam tri super termina za city break u Barceloni ovog proljeća! Letovi su iz Zagreba, a u nastavku sam osim letova i ideja za smještaj pripremio i pakete koji uključuju letove i smještaj pa bacite oko i na njih jer su cijene u tim ponudama isto vrlo primamljive!

Ako vas zanima samo let kliknite na datume letova, zanima li vas smještaj posebno – kliknite na ‘Rezerviraj smještaj’ te ćete vidjeti kakva je ponuda za navedene datume, a najjednostavnija (i vjerojatno najpovoljnija) opcija je da uzmete u paketu jedno i drugo (evo tu su brzi linkovi za te pakete: (evo i tu su paketi: I. 10.-14.4. travanj, II. 14.-28.4. travanj, III.  1.-5. svibanj). Kada vas prebaci na stranicu prvo, uz naravno broj putnika, izabirete smještaj (hostel ili hotel) koji zadovoljava vaše potrebe te se uklapa u budžet, a nakon tog koraka idući je odabir letova (izaberite Vueling letove prve na popisu jer su to najpovoljniji direktni letovi u ovim terminima iz Zagreba). Ukoliko stranica Expedia ne ‘ulovi’ dobro termine letova ne brinite, samo upišite na stranicu ove datume te naznačite da je polazak iz Zagreba, a destinacija Barcelona:

Smještaj u Barceloni

Ako se odlučite samo za kupnju karata preporučujem da za smještaj u Barceloni proučite ponudu na HotelsCombined za termine. Alternativno smještaj možete rezervirati na Trivago, a recenzije i fotografije ponuđenog smještaja pregledajte ovdje.

Ukoliko razmišljate o najmu vozila u Španjolskoj o cijenama rent-a-car usluge informirajte se ovdje!

Newsletter

Kako vam slične prigode ubuduće ne bi promakle prijavite se na moj newsletter:

Scroll to Top