fbpx
Image Alt

Blog

BANGKOK: Doček 2022. na Tajlandu! Prilike iz Zagreba za Božić i Novu godinu!

Pratitimo li se Instagramu? Zapratite @idemo_putovati, a pridružite se i veseloj ekipi putnika u Viber zajednici. Iskočile su izvrsne prilike za putovanja na prijelazu 2021. u 2020. godinu. U ovim terminima osim Bangkoka i Tajlanda stignete skočiti na još neku zanimljivu destinaciju u Tajlandu (Phuket, Krabi…) ili okolnim zemljama (Vijetnam, Kambodža…), ma zapravo cijela JI Azija vam je na dlanu. Bacite oko na specijalne Booking ponude smještaja (samo ukucajte termine boravka, destinacije i broj putnika). Evo trenutno najpovoljnijih blagdanskih termina iz Zagreba:

Ako ne odgovara ni jedan od predloženih termina ostale pretražujte ovdje. Karte možete kupovati i direktno na stranicama kompanija Turkish Airlines i Qatar Airways.

Bengeri podcast

 

Smještaj u Bangkoku i na Tajlandu

Bangkok je zbog dobrih cijena letova dobra polazišna točka za istraživanje i drugih zemalja JI Azije, a jeftine letove možete potražiti ovdje. Što se smještaja tiče, gdje god putovali preporučujem da onaj najpovoljniji, a koji ujedno zadovoljava vaše potrebe usporedite i odaberete na tražilici HotelsCombined. Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter:

Pošalji
Molim unesite ispravnu email adresu.
Došlo je do pogreške. Pokušajte ponovo.
Hvala! Provjerite Vaš emaii sandučić!
Newsletter

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter: Booking.com

Podrži

Podupiranjem mojih projekata na ovaj način direktno pridonosite kvaliteti sadržaja u podcastu, blogu i društvenim mrežama. Naravno, i količini ideja/prijedloga za putovanja koje svakodnevno već godinama objavljujem!