LISABON: Letovi iz Zagreba i smještaj po super cijenama!

Pronašao sam dvije dovre prilike za posjet Lisabonu u vrijeme adventa i što je najbolje – letovi su iz Zagreba! U nastavku ćete vidjeti da sam osim letova, kako inače stavljam, dodao i mogućnost da odmah u paketu kupujete letove i smještaj. U prvoj fazi odaberete smještaj (ovisno o vašem budžetu, lokaciji koja vam odgovara i sl. – kao što vidite ja sam u ponudu stavio – Passport Lisbon Boutique Hostel), a nakon toga letove!

Dva termina koja uključuju let i smještaj:

U ovom terminu najjniža cijena će biti ako nakon odabira smještaja uzmete KLM letove s kratkim presjedanjem u Amsterdamu. Vidjet ćete da će cijena ukupnog aranžmana biti nešto skuplja ako odaberete direktne letove Croatia Airlinesa. Na vama je da vidite što vam najbolje odgovara, isto kao što će te u prethodnom koraku odabrati smještaj adekvatan s budžetom i zahtjevima.

U drugom terminu, od ponedjeljka do petka, imamo najbolje je odabrti direktne letove Croatia Airlinesa:

A želite li posebno uzimati pa sami kombinirati, evo:

[ssba-buttons]

Odlučite li se i na kraći roadtrip Portugalom o cijenama najma vozila informirajte se ovdje.

Što se smještaja u Portugalu tiče najbolje da za termine tražite opcije koje vam najbolje odgovaraju na HotelsCombined tražilici. Alternativno povoljan smještaj možete potražiti i na Trivago. Recenzije i fotografije smještaja možete pregledavati ovdje.

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter:

Scroll to Top