Blog posts

LONDON: Samo 0,02 eura povratna karta! Nevjerojatna cijena!

LONDON: Samo 0,02 eura povratna karta! Nevjerojatna cijena!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Nakon neki dan objavljenih ludih cijena za London iz Ljubljane (samo 19 eura povratne karte) evo sada i nešto još luđe, iz kategorije – vjerovali ili ne. Povratne karte za Londog za samo 0,02 eura (dva centa) iz Beča. I prvo – jedan dobronamjeran savjet. Cijena je smiješna i sigurno neće dugo. Ako vam odgovara – kupujte odmah, a ne ispitujte tko ide s vama. Ukratko, ne trošite vrijeme jer sigurno nećete propasti ako vam slučajno put i propadne. Cijena povratne karte za London je 2 centa. :D

UPDATE: Kako im zbog navale pada stranica (Vueling.com) probajte i preko ovog linka.

Ako vam preko linka ne povuće odmah sve parametre putovanja na Vueling stranicama samo unesite spomenute datume (9. – 15.8. ili vikend 11.-13.8), za polazak Vienna, a destinacija Gatwick. Ovako to treba izgledati: Za smještaj u ovom terminu bacite oko na specijalnu Booking ponudu! Odgovara li vam termin? Pa i da ne odgovara, ako ga propustite nećete žaliti za dva centa! :)

> Povoljni letovi za London iz drugih hrvatskih radova!

Booking.com

Javite prijateljima, možda će ih zanimati...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Ukoliko želite sve (letove i smještaj) rješiti jednim plaćanjem najbolje da željeni smještaj, a potom i letove uzmete preko stranice Expedia. Ovi paketi često znaju biti povoljniji od opcije kada uzimate letove i smještaj posebno. Ako ćete uzimati odvojeno izuzetno povoljne cijene hotela u Londonu, zajedno sa recenzijama smještaja, možete pronaći ovdje. Alternativno smještaj možete pretražiti na Trivago. Na kartama za London Eye možete uštedjeti ako ih kupite online unaprijed, a isto vrijedi i za London Pass, paketu za razgledavanje posebno prilagođenog za posjetitelje koji ostaju svage nekoliko dana. Omogućava turistima da posjete mnoge znamenitosti i pritom uštede novac, vrijeme i stres. Što je točno uključeno pročitajte ovdje.

Newsletter

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle prijavite se na moj newsletter:

About the author