#12 Volontiranje u Tanzaniji u doba korone – Sara Juričić

Listen on Apple Podcasts

U vrijeme kada gotovo nitko nije putovao, početkom 2021. godine – Sara je uzela dugačak godišnji odmor i otišla tamo gdje joj je govorilo srce – volontirati tj. pomagati dječici u Tanzaniji.

Kako je došlo do same odluke, kako je uopće odabrala gdje će volontirati te što je točno radila – pitanja su koja postavlja većina koje zanimaju ovakve stvari. U razgovoru sa Sarom čut ćete hrpu izuzetno korisnih informacija u vezi volontiranja u Africi.

Pričali smo o samoj organizaciji putovanja, organizacijama za volontiranje, afričkoj svakodnevici i stvarima o kojima mi na zapadu rijetko kada razmišljamo jer puno toga uzimamo zdravo za gotovo, problemu albino i hendikepirane djece u Africi, siročadi…

Sarin kontakt: @saraonherway Instagram

Gdje slušati podcast?

Osim ovdje, na blogu, Bengeri podcast dostupan je i na svim uobičajenim platformama za slušanje podcasta i audio sadržaja:

Ostavite recenziju

Apple Podcasts recenzije jedan su od najvažnijih čimbenika koji podcastu pomaže da dođe do novih slušatelja. Ako ste uživali u epizodi, odvojite sekundu i ostavite recenziju na Apple Podcasts:

Scroll to Top