OMAN: Odlične prilike iz Zagreba u 2022.! Termini od siječnja do travnja!

Pratimo li se na Instagramu!? Zapratite @idemo_putovati, a najaktualnije informacije u vezi putovanja saznajte u krugu se ekipe putnika u Viber zajednici.

Kako sam nedavno bio u Omanu bacio sam oko na termine iz Zagreba narednih mjeseci – ima vrlo dobrih prilika (a taman su termini do vremena kad u Omanu još nije prevruće. Sultanat Oman idealna je destinacija za roadtrip, smještaj u Muscatu i ostatku zemlje pretražujte ovdje. a po povratku sa svojim suputnikom snimio sam i podcastu epizodu u kojoj možete saznati informacije o Omanu i tehničke detalje oko organizacije:

Listen on Apple Podcasts

Najaktualnije informacije u vezi uvjeta za ulazak u Oman – pratite na službenim stranicama. Nadam se da smo vas barem malo zainteresirali za izlet u Oman. Evo spomenutih termina za putovanje:

Ovo su samo neki od termina (pokušao izdvojiti one s najkraćim presjedanjem u Istanbulu), ostale možete sami pretraživati ovdje. A letove možete pretraživati i direktno kupovati i na stranicama kompanije Turkish Airlines!

Newsletter

Kako vam ubuduće ovakve prilike ne bi promakle upišite se na moj newsletter i pridružite preko 18.000 pretplatnika:

Instagram

Bengeri podcast

Smještaj u Omanu

Usporedite ponudu smještaja bilo gdje u svijetu na najvećoj tražilici hotela, hostela i privatnog smještaja te uštedite – HotelsCombined! Recenzije i fotografije smještaja proučite ovdje.

Booking.com
Scroll to Top