Blog posts

LISABON: Direktno iz Zagreba! 149 eura povratne!

LISABON: Direktno iz Zagreba! 149 eura povratne!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Kraj kakvog bazenčića u Maroku sam trenutno možete vidjeti u ovoj Instagram priči, no i dalje sam vrijedan. U nastavku evo nekoliko povoljnih termina iz Zagreba za Lisabon (direktni letovi). Termini su od ‘produženi vikend’ do onih tjednih pa sam siguran da će moj izbor zadovoljiti i one koji su za city break u Lisabonu, ali i one koje zanima kraći roadtrip Portugalom. Za smještaj u ovim terminima već sada možete škicnuti specijalnu Booking ponudu. Da ne duljim, evo najpovoljnijih termina za Portugal iz Zagreba:

 

Put Portugala možete i ranije u 2018. godini, no cijene prije studenog su iznad 200 eura za povratnu kartu. Točne cijene željenih termina provjerite vdje.Booking.com


Ukoliko želite sve (letove i smještaj) rješiti jednim plaćanjem najbolje da željeni smještaj, a potom i letove uzmete preko stranice Expedia. Ovi paketi često znaju biti povoljniji od opcije kada uzimate letove i smještaj posebno.

Javite prijateljima, možda će ih zanimati...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Odlučite li se i na kraći roadtrip Portugalom o cijenama najma vozila informirajte se ovdje.

Što se smještaja u Portugalu tiče najbolje da za termine tražite opcije koje vam najbolje odgovaraju na HotelsCombined tražilici. Alternativno povoljan smještaj možete potražiti i na Trivago. Recenzije i fotografije smještaja možete pregledavati ovdje.

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter:

Tražite savršen poklon za putnike?

Ima li boljeg poklona za istinskog putnika od personalizirane karte Europe ili svijeta na kojoj mogu izgrebati zemlje koje su do sada proputovali? Osim avionske karte – teško! Narudžbe zaprimljene do 11h šalju se isti dan i kod vas su sljedeći radni dan. VIŠE INFORMACIJA…

Naruči odmah!

About the author