Blog posts

Što se događa s koferom nakon što ga ‘checkirate’?
[post-views]

Što se događa s koferom nakon što ga ‘checkirate’?

blog, Putovanja

Kada sam prošle godine na aerodromu u Ho Chi Minh Cityu ubrzo nakon rješavanja vize shvatio da me moja prtljaga ipak nije dopratila do Vijetnama ostalo mi je samo nadati se da neće kasniti više od dan, dva. Tako je i bilo – dostavili su mi je već iduće večeri, no ruksak je bio solidno izobličen – kao da ga je pregazio tenk. Gel za tuširanje pukao je po pola i sve se razlilo po unutrašnjosti, ali srećom uvijek sve stvari pakiram u nekoliko plastičnih vrećica pa mi je roba bila suha.

Pretpostavljam da je razlog neobične izobličenosti backpacka bio taj što je vjerojatno jedan od aerodroma gdje se smucala moja prtljaga imao uređaj za odvajanje poput ovog na snimci.

Kad se sjetim da gotovo sa svakog putovanja u checkiranoj prtljazi nosim nekoliko boca lokalne pive moram priznati da je ovo s puknutim gelom za tuširanje bila sitnica naspram ‘katastrofe’ koja se već više puta mogla dogoditi. :P

Nikad više ne tražite kofer!

Nedavno sam naletio na Raibum prtljagu – kofere koje možete dizajnirati sami! Sam proces odbarira i dizajniranja je vrlo zabavan, brz i jednostavan te ćete tek za koju minutu kreirati kofer s kojim sigurno nećete imati problema prepoznati ga nakon leta! Kofere dostavljaju na kućnu adresu,  a sredio sam i popust od 10% za sve posjetitelje moje stranice (upišite kod: ‘BENGERI’).

Newsletter

Za najpovoljnije moguće letove i savjete kako da vaša putovanja budu što jeftinija prijavite se na moj newsletter:

About the author

Leave a Comment