Blog posts

ŠRI LANKA: 442 eura povratne karte iz Zagreba!
[post-views]

ŠRI LANKA: 442 eura povratne karte iz Zagreba!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Pale cijene! Evo dva izuzetno povoljna termina za Šri Lanku u drugoj polovici godine. Letovi su iz Zagreba, a veze izrazito brze – kratko presjedanje u Dohi (leti se kompanijom Qatar Airways)! Za smještaj na Šri Lanci provjerite specijalne Booking ponude. Navalite dok su ove cijene:

 Booking.com

Oni upisani u newsletter  dobit će i kontakt vodiča/vozača (osobno provjeren!) koji će za razumnu cijenu ovisno o vašim željama kreirati rutu po ovom prekrasnom otoku (zajedno sa smještajem). Naravno, i ja vam stojim na raspolaganju za savjete budući da sam tamo bio u dva navrata.

Smještaj na Šri Lanki

Na Šri Lanki smještaj vrlo lako možete tražiti u hodu ili ponekad ovisno o ruti rezerviravati preko interneta dan-dva prije nego što stignete na neko mjesto. Svakako bi to bilo dobro napraviti možda za prvih dan dva nakon što stignete na otok. Najčešće ljudi prvu noć provedu u Negombu (vrlo blizu aerodroma u Colombu). Potražite smještaj kakav najbolje odgovara vašim potrebama.

> Pretražite ponudu smještaja

Moja preporuka za Šri Lanku bi bila da svakako odete i do juga jer se u blizini grada Gallea nalazi predivna plaža Unawatuna, a u blizini nje možete rezervirati vrlo povoljno jednu predivnu vilu.

dsc_0589dsc_0568dsc_0592dsc_0576
dsc_0598

dsc_0597

dsc_0677dsc_0678

dsc_0675

dsc_0967dsc_0964

 

About the author