Blog posts

[post-views]

Provedite novogodišnje praznike na Tajlandu (+ jednodnevno razgledavanje Pekinga)!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Odletite kompanijom Air China iz Beča do Bangkoka, a na putu do Tajlanda dan u Pekingu iskoristite za posjet Kineskom zidu, razgledavanje Zabranjenog grada, izvrstan sladoled od zelenog čaja u ulici Wangfujing i, naravno, pekinšku patku!

Oni upisani u newsletter (upiši se!) dobit će i kontakt mobitel vodiča (osobno provjeren!) koji će vas za sitnu lovu provesti Pekingom ili svojim automobilom odvesti do Kineskog zida (dio zatvoren za javnost koji ne pohode horde turista)! Uz to, točno ću vam reći na kojim to bankomatima nikako ne smijete podizati novac jer – zamislite – u Pekingu krivotvorene novčanice ‘vrebaju’ i iz bankomata!

Slika zaslona 2015-07-14 u 09.33.46

Smještaj u Bangkoku

U Bangkoku smještaj rezervirajte preko Agoda.com, koja ima izvrsne ponude za čitavu Aziju, ili Bookinga!

Moje su preporuke:

  • Center Point Plaza Hotel – izuzetno jeftin hotel na samom Khao San Roadu, najpopularnijoj ulici u Bangkoku!
  • Dream Hotel – u kvartu Sukhumvit, koji bi vam mogao biti interesantan ako vas zanima zabava za odrasle. Naime, hotel se nalazi na točno pola puta (par minuta hoda) od dvije najpoznatije ‘znamenitosti’ tog tipa – Nana Entertainment Plaze i ulice Soy Cowboy!
  • Airbnb – oldučite li se za nešto duži boravak u Bangkoku razmislite o iznajmljivanju stana ili apartmana po pristupačnim cijenama, a za dodatni popust od 25 dolara pri prvoj rezervaciji registrirajte se preko ovog linka.

About the author

Leave a Comment