Blog posts

PEKING: 402 eura povratna iz Zagreba!
[post-views]

PEKING: 402 eura povratna iz Zagreba!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Evo ponovo dobrih prilika za Kinu! Ovo su letovi za Peking u listopadu ove godine i ožujku iduće godine! U Pekingu možete posjetiti Zabranjeni grad, prošetati Kineskim zidom, a nakon toga pojesti pekinšku patku te se zasladiti izvrsnim sladoledom od zelenog čaja. Kada doživite grad vrijeme je da se brzim kineskim vlakom uputite do Xiana te razgledate terakota ratnike, a zatim produžite i do Šangaja, kako bi doživjeli dašak zapada na samom kraju Azije! Letovi su iz Budimpešte:

 

Smještaj

Moja preporuka za smještaj u Pekingu je hostel (ima i privatnih, dvokrevetnih, soba!) na odličnoj lokaciji u kojem sam boravio u dva navrata – Feel Inn Beijing.

Smještaj u drugim kineskim gradovima preporučujem da potražite i cijene usporedite na HotelsCombined tražilici. Alternativno smještaj možete pretraživati na Trivago.

Newsletter

Kako vam slične prilike ne bi promakle upišite se na moj newsletter. Uz to, točno ću vam reći na kojim to bankomatima nikako ne smijete podizati novac jer – zamislite – u Pekingu krivotvorene novčanice ‘vrebaju’ i iz bankomata!

About the author