Blog posts

NEW YORK: Samo 389 eura povratne iz Zagreba! Navalite dok ima!
[post-views]

NEW YORK: Samo 389 eura povratne iz Zagreba! Navalite dok ima!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Nakon što sam ovih dana ovjavio totalno povoljne letove za New York iz Splita te super termine iz Beograda evo i super cijena letova iz Zagreba! Ovo su najpovoljniji termini:

 

Uz ove termine ne zaboravite provjeriti cijene letova u doba adventa i Božića za New York koje sam objavio prije nekoliko dana!

 

Smještaj u New Yorku

HotelsCombined: Za smještaj u New Yorku preporučujem Explore hotel and hostel (osobno provjereno!) u Union City, NJ. Izvrstan hostel koji vas neće razočarati uslugom ni cijenom! Udaljen je dvije minute hoda od stajališta autobusa koji će vas za svega 3 dolara (10-min vožnja), kroz Lincoln tunel, odvesti do srca Manhattana. Ovo je mnogo jeftinija opcija nego smještaj na samom Manhattanu! Dakle, za jeftiniji smještaj u New Yorku odaberite Union City.

Alternativno, smještaj u New Yorku možete pretraživati na Trivago, a zanima li vas najam automobila u SAD o cijenama se informirajte ovdje.

Newsletter

Za sve informacije oko vize pročitajte tekst koji sam objavio nedavno. Kako vam slične prigode ubuduće ne bi promakle prijavite se na moj newsletter:

About the author