Blog posts

NEW YORK: Samo 354 eura povratne karte u listopadu i studenom!
[post-views]

NEW YORK: Samo 354 eura povratne karte u listopadu i studenom!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Nakon što sam ranije danas objavio totalno povoljne letove za New York iz Splita evo još nekoliko termina, no ovaj puta – iz Beograda:

 

> Petražite najpovoljnije letove iz Zagreba!

Uz ove termine ne zaboravite provjeriti cijene letova u doba adventa i Božića za New York koje sam objavio prije nekoliko dana!

Smještaj u New Yorku

HotelsCombined: Za smještaj u New Yorku preporučujem Explore hotel and hostel (osobno provjereno!) u Union City, NJ. Izvrstan hostel koji vas neće razočarati uslugom ni cijenom! Udaljen je dvije minute hoda od stajališta autobusa koji će vas za svega 3 dolara (10-min vožnja), kroz Lincoln tunel, odvesti do srca Manhattana. Ovo je mnogo jeftinija opcija nego smještaj na samom Manhattanu! Dakle, za jeftiniji smještaj u New Yorku odaberite Union City.

Alternativno, smještaj u New Yorku možete pretraživati na Trivago, a zanima li vas najam automobila u SAD o cijenama se informirajte ovdje.

Newsletter

Za sve informacije oko vize pročitajte tekst koji sam objavio nedavno. Kako vam slične prigode ubuduće ne bi promakle prijavite se na moj newsletter:

About the author